Acțiuni de AMPLOARE ale polițiștilor din Olt pentru prevenirea accidentelor rutiere/Sute de încălcări ale legii au fost descoperite

În doar trei zile, respectiv 19 – 21 ianuarie, polițiștii rutieri și cei de ordine publică din Olt, care au acționat pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în județ, au depistat numeroare nereguli, fiind nevoiți să aplice peste 600 sancțiuni, în valoare de peste 136.000 lei.

De asemenea, au fost controlate 1090 de autoturisme, fiind constatate opt infracțiuni și reținute 33 de permise de conducere.

În plasa oamenilor legii a căzut și un bărbat din Călărași care transporta o mare cantitate de pește pentru care nu a putut prezenta documente de proveniență.

„Pe parcursul desfășurării ațiunilor specifice, poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală Verguleasa, sprijiniţi de colegi din cadrul Serviciului Ordine Publică, au depistat în trafic, duminică, un bărbat, de 58 ani, din orașul Oltenița, județul Călărași, care transporta cu o autoutilitară, pe raza comunei Dobroteasa, peste 830 de peşte proaspăt de diferite specii, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Tot peștele a fost confiscat. În cauză, au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here