ALDE dă o LOVITURĂ năprasnică PNL Olt: conducerea OFL Slatina părăsește partidul

Aproape jumătate din conducerea Organizației de femei a PNL Slatina a trecut la ALDE. Informația a fost dată publicității joi, în cadrul unei conferințe de presă, când fostele liberale au fost prezentate drept „achiziții” de președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță.

Este vorba de 11 dintre cele 23 de membre ale Biroului de conducere al OFL Slatina, în frunte cu preşedinta organizației, Elena Iotu, care au ales să ia drumul partidului condus de Călin popescu Tăriceanu, urmând mai mulți colegi importanți din PNL, precum fostul candidat al PNL la funcța de primar al Slatinei, Marius Bălașa sau Dan Stana, fost prim-vicepreședinte al PNL Olt.

Elena Iotu a declarat că a luat, alături de colegele ei, această decizie după ce a ajuns la convingerea că ALDE este partidul care reprezintă „singura şansă a liberalismului”.

Totodată, Iotu a adus critici serioase la adresa foștilor ei colegi liberali.

„Din acest moment, fac parte din partidul ALDE. Am hotărât după foarte multe discuţii să facem o schimbare, împreună cu echipa mea. Am ales ALDE pentru că, în judeţul Olt, a devenit singura şansă pentru existenţa liberalismului. Cei care se afişează acum drept liberali, prin intermediul PNL, au primit tot, folosindu-se de acest nume, şi nu au dat nimic înapoi. Nu au făcut onoare acestui partid”, a declarat Elena Iotu, care a s-a făcut în ascuns față de actualul președinte interimar al PNL Olt, Liviu Voiculescu.

„Nu l-am informat pe domnul Voiculescu. Eu am intrat în PNL cu optimism, cu forţă de muncă, am intrat cu o echipă, am format-o şi am întărit-o, însă ceea ce i-a lipsit şi pe mine m-a determinat să părăsesc acest partid a fost comunicarea, unitatea de care se tot vorbeşte şi multe alte lucruri pe care nu are rost să le detaliez”, a mai declarat Elena Iotu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here