Primarii liberali, cenușăresele PNL Olt la alegerile interne de vineri/ VIDEO

Deși lor li se mulțumește după fiecare rundă de alegeri locale atunci când câștigă majoritatea voturilor și deși ei sunt în centrul atenției candidaților la alegerile parlamentare, primarii nu sunt, uneori, la mare căutare în contexte festiviste, când, de regulă, ies cu pieptul înainte doar cei care ajung pe cai mari.

Așa s-a întâmplat și vineri, la Comitetul de Coordonare Județean în cadrul căruia a fost ales un nou președinte al PNL Olt, în persoana primarului din Cungrea, Liviu Voiculescu. Deși au rămas puțini, foarte puțini, primarii liberali nu au fost invitați pe scenă, printre „șefii” locali și centrali ai Partidului Liberal Național. Nici măcar pe primul rând de scaune din sală nu au fost invitați să ia loc, la o bună gândire a staff-ului organizatoric, dacă a existat unul. Cei care sunt responsabili, în primul rând, cu colectarea voturilor nu au fost băgați în seamă de nimeni, așa că și-au găsit, și ei, locuri pe ultimile rânduri.

Și totuși, la un moment dat, au fost rugați să se ridice în picioare și au fost aplaudați la scenă deschisă. Edilii liberali au fost puși în lumină de parlamentarul liberal Siminica Mirea, chiar în începutul discursului său.

„Nu le-a fost ușor cu un ministru la Dezvoltare de la PSD și știu ce presiune a fost pusă pe dumnealor. Domnilor primari, vă rog să vă ridicați în picioare, în aplauzele noastre”, i-a îndemnat pe edili senatoarea liberală.

Doar două exemple nu au fost uitate, totuși. Este vorba de Primăria Cungrea, unde primar este cel care a candidat și a fost ales președinte al PNL Olt, și Primăria Cungrea, unde viceprimar este cel care a candidat și a fost ales prim-vicepreședinte al organizației, Daniel Tudor. Ambele primării sunt din nordul județului. Spune asta ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here