Scene halucinante într-un mall din Capitală: O femeie care și-a bătut copilul într-un magazin, reținută. O vânzătoare și agenții care au intervenit ar fi fost și ei agresați

O femeie a fost săltată cu forța de polițiști, după ce a provocat un scandal monstru într-un mall din Capitală, informează B1 TV. Supărată că băiatul ei de patru ani nu o ascultă, femeia a început să îl bată crunt. O vânzătoare a intervenit, dar a fost și ea lovită. Când a ajuns poliția, agresoarea și-a ieșit cu totul din minți. A urlat, s-a târât pe podeaua magazinului și chiar l-a mușcat pe unul dintre polițiști de picior. Agenţii au condus-o la secţie, în timp ce femeia ţipa ca din gură de şarpe.

Citește și Tânăr de 25 de ani, MORT în accident rutier/ Imaginile sunt de-a dreptul DEVASTATOAR

Scandalul a pornit după ce o vânzătoare din mall-ul bucureștean i-ar fi spus mamei să nu-şi mai bată copilul. Moment în care, femeia ar fi sărit la bătaie şi ar fi lovit-o pe angajată.

Speriată, vânzătoarea a sunat la 112, iar când poliţia a vrut să o legitimeze pe mamă, aceasta a refuzat, a început să ţipe si să se târască pe jos.

Mai mult, femeia a lovit şi un poliţist, potrivit unor surse.

În tot acest timp, copilul fusese lăsat în grija prietenilor mamei sale care asistau șocați la scenele cumplite.

În imagini, pare că poliţiştii l-au lăsat pe copil fără mamă, însă, micuțul ar fi fost agresat chiar de cea care i-a dat viaţă.

Sursa: B1TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here