Siminica Mirea: 2018 trebuie să fie un an al reorganizării la nivelul PNL Olt/ VIDEO

Prezentă, vineri, la Comitetul de Coordonare Județean al PNL Olt, când a fost ales un nou președinte al organizației, senatorul Siminica Mirea, vicepreședinte al partidului, a atras atenția colegilor de partid că 2018 trebuie să fie un an al reorganizării și că interesul liberal trebuie să primeze celui al vânătorii de oportunități.

Partidul Național Liberal se află astăzi într-o situație complicată, iar dacă „negăm acest lucru, ne afundăm și mai mult într-un orizont de așteptare care nu este deloc încurajator”, și-a atenționat Siminica Mirea colegii.

„Opoziția din România, și aici nu mă refer numai la noi, caută puncte de reper prin care să se raporteze la ceea ce face o putere ostilă adversă interesului general al românului de rând. Ne privește și pe noi, liberalii, această stare de incertitudine. Așteptările oamenilor sunt mari și legitime în același timp. Protestele din stradă, începute acum mai bine de un an, ne arată că românilor le pasă. Iar noi, politicienii aflați în opoziție cu puterea, trebuie să arătăm responsabilitate și simț civic”, a reliefat senatoarea de Olt.

La nivelul PNL Olt, 2018 trebuie să fie un an al reorganizării, iar interesul liberal pur trebuie să primeze celui al vânătorii de oportunități, a ținut să precizeze parlamentarul liberal.

„Aici, în Olt, 2018 trebuie să fie un an reorganizării, al delimitării interne vizavi de resursele umane, cele care servesc, într-adevăr, interesul liberal, de cele situate pe câmpul de bătălie al vânătorii de oportunități. Va fi greu. oamenii sunt temători și trebuie să îi înțelegem. E o frică justificată, dar atunci când ajunge cuțitul la os și doare insuportabil, reacțiile sunt ostile celor care sunt la putere și lovesc în clasa de mijloc. Vreau să văd viitorul organizației noastre într-un perimetru de încredere, de resprect și în forma unei echipe adevărate. Consider aceste valori, încrederea, respectul și echipa, aspecte esențiale ale reușitei proiectului politic propus, inițiat și votat astăzi”, a mai spus Siminica Mirea.

În acest context politic, ea a reiterat că va susține „necondiționat” proiectele colegilor din Olt.

„Ca senator în Parlamentul României, voi susține necondiționat toate proiectele eligibile venite din partea organizației noastre, la nivelul pe care îi reprezint pe cei care mi-au dat votul de încredere la alegerile din 2016. Ca membru în echipă, mă alătur inițiativelor care duc la afirmarea liberalismului pe teritoriul județului Olt. Suntem obligați față de cei care ne-au votat și față de cei mai puțin încrezători în proiectul liberal pentru a-i atrage și a-i convinge de justețea și onestitatea cauzei noastre”, a spus, ferm, Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here