Polițistul de la Crimă Organizată Olt nu s-ar fi împușcat singur, ci l-ar fi rănit iubita lui

Polițistul de la Crimă Organizată Olt care noaptea trecută a ajuns la spital împușcat în cap ar fi fost rănit, de fapt, de iubita sa, în timp ce aceasta se juca cu pistolul lui.

Informația vine chiar de la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, printr-un comunicat de presă.

„În cursul acestei nopți, în jurul orei 00.54, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel unic de urgență SNUAU 112, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparținea legal prietenului ei, ofițer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul  s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului.

Imediat o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la o unitate medicală.

În cauză se continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul Poliției.

Alte surse, neoficiale, susțin că, de fapt, polițistul s-ar fi împușcat în cap după o ceartă cu iubita. Rana acesteia de la mână ar proveni din încercarea de a-și opri prietenul să se sinucidă.

Polițistul Bogdan Dumitrescu de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt a ajuns la spital, noaptea trecută, după ce a fost împușcat în cap. La spital a ajuns și iubita lui, împușcată la mână. Cei doi au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, ulterior polițistul fiind transferat, în stare foarte ggravă, la Spitalul Clinic de Urgență Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here