Polițistul din Olt împușcat în cap, stare extrem de gravă/Este ventilat mecanic, iar medicii sunt rezervați

Polițistul din Olt împușcat în cap, noaptea trecută, rămâne în stare extrem de gravă iar prognosticul medical în cazul său este rezervat, spun medicii Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, unde a fost transportat omul legii.

În prezent, polițistul, Bogdan Dumitrescu, angajat în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, se află internat în Clinica de Terapie Intensivă, unde este intubat și ventilat mecanic.

„Pacientul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova miercuri dimineață, în jurul orelor 03.18, în stare extrem de gravă, prezentând plăgi împușcate cranio-cerebrale frontal stânga. A primit îngrijiri de urgență în aria de resuscitare a Unității de Primiri Urgențe, și a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă pentru Neurochirgie a spitalului. În momentul de față de află internat tot în Clinica de Terapie Intensivă, cu stare extrem de gravă în continuare. Este intubat și ventilat mecanic. Deocamdată este stabil hemodinamic, însă prognosticul este revervat”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Spitalului Craiova, dr. Cristina Geormăneanu.

Nenorocirea s-a petrecut noaptea trecută și, potrivit conducerii IPJ Olt, totul ar fi fost un accident. Mai exact, omul legii ar fi fost rănit, de fapt, de iubita sa, în timp ce aceasta se juca cu pistolul lui. De altfel, și aceasta a ajuns la spital ămpușcată la mâna stângă.

„În cursul acestei nopți, în jurul orei 00.54, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel unic de urgență SNUAU 112, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparținea legal prietenului ei, ofițer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul  s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului.

Imediat o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la o unitate medicală.

În cauză se continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here