Preşedintele comisiei de apărare din Senat, despre acuzaţiile la adresa şefulul SPP: “Povești vânătorești ale lui Liviu Dragnea”

Liviu Dragnea a lansat în ultimele zile numeroase acuzaţii la adresa directorului Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), acuzându-l pe Lucian Pahonţu de implicare pentru a crea disensiuni în interiorul PSD şi că el a fost cel care a cauzat schimbarea de comportament în rândul foştilor premier, Sorin Grideanu şi Mihai Tudose. Ca urmare a acestor acuzaţii, Viorica Dăncilă şi noii miniştri au decis să renunţe la serviciile SPP.

În urma acestui scandal, numeroase voci au vorbit despre necesitatea audierii în comisia de apărare din Senat a şefului de la SPP; dar preşedintele comisiei, Iulian Dumitrescu, susţine că nu există elemente pentru acest demers şi numeşte toate acuzaţii drept “poveşti vânătoreşti ale lui Liviu Dragnea”.

“Am fost întrebat de jurnaliști dacă, în calitate de președinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Senat, l-aș chema pe șeful SPP la comisie pentru a lămuri acuzațiile formulate în spațiul public la adresa acestuia de liderul PSD.

Aș chema pe oricine la comisie dacă e vorba să lămurim chestiuni care țin de siguranța națională, așa cum am făcut până acum, ori de câte ori a fost nevoie.

În cazul de față, nu am niciun fel de elemente pentru care să inițiez un asemenea demers, nu aș face altceva decât să iau în serios niște povești vânătorești ale lui Liviu Dragnea”, a declarat Iulian Dumitrescu pentru ştiripesurse.ro.

Sursa: B1TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here