Polițiștii au ridicat mii de litri de băuturi alcoolice noaptea trecută/Dosar penal

Polițiștii din Mureș au ridicat 3.000 de litri de băuturi alcoolice, fără documente legale, de la un bărbat care le transporta cu o autoutilitară. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş cercetează un bărbat, din judeţul Covasna, pentru deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita prevăzută de lege.

În fapt, în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au oprit pentru control, pe D.N.15 E60, în localitatea Recea, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 40 de ani, din judeţul Covasna.

În urma controlului, în interiorul autoutilitarei au fost descoperite 1.500 de sticle de 2 litri cu băuturi alcoolice, fără a avea aplicate etichete de marcaj fiscale.

Pentru stabilirea substanţei din interiorul recipientelor din plastic, au fost luate probe şi contraprobe, pentru a fi trimise Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, în vederea determinării masei de lichid identificată şi a concentraţiei de alcool.

Poliţiştii au ridicat toată cantitatea de băuturi alcoolice și au întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Codului Fiscal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here