Mircea Badea, suspectat de SPĂLARE DE BANI! Poate fi SCANDALUL anului. Detalii incendiare!

Mircea Badea a creat un scandal imens în jurul său și al unei case de pariuri din România în momentul în care vedeta TV a anunțat că își închide contul.

Cancan a discutat și cu reprezentanții casei de pariuri implicată în scandal fără voia ei, iar povestea a fost dezvăluită. Conform sursei menționate, Mircea Badea este suspect de spălare de bani.

Reprezentantul companiei de pariuri Unibet, Lucian Prisecaru, a răspuns sec la acuzaţiile lui Mircea Badea.

„Nu vrem să comentăm cazuri individuale, dar fiind o companie centrată în jurul clienţilor, pentru care ne străduim să oferim mereu o experienţă remarcabilă, înţelegem că anumite solicitări ale noastre pot da naştere unor neclarităţi. Scopul nostru este să asigurăm jucătorilor un climat sigur, sustenabil, care să respecte legislaţia în vigoare. Acest lucru presupune că, în anumite cazuri, putem solicita informaţii de la clienţii noştri, inclusiv date care ţin de identitatea acestora sau anumite aspecte de natură financiară, în concordanţă cu reglementările naţionale şi cele europene. Pentru marea majoritate a clienţilor, verificările de bază sunt suficiente, însă pentru alţi clienţi pot fi necesare mai multe informaţii”, a precizat reprezentantul casei de pariuri.

Realizatorul Antenei 3 a anunţat , în urmă cu două zile, pe pagina sa de Facebook, că şi-a închis contul, atacând dur site-ul de pariuri.

„Gata, mi-am închis contul la descreieraţii ăştia securistoizi. În cont mai aveam câteva zeci de milioane. Să le ia dracu! Să le folosească la înmormântare”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituţia care controlează jocurile de noroc din România, ne-a precizat că ţine legătura cu respectiva casă de pariuri printr-un avocat.

„Noi controlăm casa de pariuri, au un reprezentant legal cu care ţinem legătura. Avem treabă cu ei strict legat de acte”, a declarat o reprezentantă a ONJN pentru Cancan. Mircea Badea obişnuia să posteze pe reţelele de socializare bilete câştigătoare la pariuri. Sumele mizate de realizatorul Antenei 3 erau destul de mari, de câteva mii de lei.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here