Primele declaraţiile ale autorului cumplitului accident din centrul Capitalei/ FOTO

Bărbatul care a provocat cumplitul accident de sâmbătă seară de pe Bulevardul Dacia din centrul Capitalei când a intrat în mare viteză în 4 maşini ce aşteptau la semafor, accident soldat cu 5 răniţi, a recunoscut după ce a fost externat că s-a urcat drogat la volan, dar a afirmat că nu voia să omoare pe nimeni precum susţine soţia sa.

Dragoş Bârligea, în vârstă de 39 de ani, a fost ridicat de poliţişti după ce a fost externat de la Spitalul Floreasca şi dus la Poliţia Capitalei pentru a fi audiat. După audieri, pe numele acestuia ar putea să fie emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore având în vedere că deja procurorii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

Întrebat de jurnalişti dacă consumase droguri înainte de producerea accidentului, bărbatul a confirmat: „Da, eram drogaţi şi eu, şi ea”. El a mai spus că drogurile i-au dat „starea de tensiune şi agitaţie”, dar că nu intenţiona să omoare pe nimeni: „N-am avut intenție”.

În privinţa vitezei uriaşe cu care circula prin oraş, acesta a susţinut că “aşa îi place soţiei”.

Șoferul a provocat carambolul în timp ce se certa cu soția, în automobil. S-a înfuriat și a lovit intenționat 4 mașini, ca să-și ucidă partenera. Până la apariția polițiștilor, el a continuat scandalul și a lovit-o pe femeie. În accident au fost rănite 5 persoane, care au fost transportate la spitalele Elias și Floreasca.

Scos din minti, a ameninţat-o cu moartea pe partenera sa de viaţă. Cei doi soţi s-au certat şi s-au bătut în maşină, iar conflictul a continuat şi după accident, pe stradă. De asemenea, bărbatul a dat cu capul în geamul unui taximetru oprit la locul accidentului, in incercarea de a fugi de poliţie.

Sursa: B1TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here