Cea mai arzătoare dorință a familiei polițistului împușcat în cap este ASTA! Cine se opune

Bogdan Dumitrescu avea doar 32 de ani și era tatăl a doi copii

Disperată de starea de sănătate extrem de gravă în care se află la Spitalul Craiova polițistul împușcat în cap de prietena sa, familia acestuia a solicitat medicilor craioveni să transfere pacientul la un spital din București. Cererea nu a fost acceptată, dar refuzul nu vine din partea medicilor care se ocupă de omul legii.

Medicii din Craiova și-au aplecat urechea la cea mai arzătoare dorință a familiei polițistului și au cerut transferul pacientului către Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, dar această unitate medicală nu și-a dat avizul în acest sens.

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, medicul Cristina Geormăneanu, care a mai spus că starea pacientului rămâne, în continuare, extrem de gravă, polițistul din Slatina fiind în comă indusă.

„Starea pacientului este în continuare gravă. El se află în continuare în Clinica de Terapie Intensivă pentru Neurochirurgie a spitalului nostru, fiind în comă indusă, sedat, intubat și ventilat mecanic. Familia și-a manifestat dorința ca pacientul să fie transferat la un alt spital. Iar medicii noştri au încercat să respecte această dorință, demarând procedurile către Spitalul Bagdasar Arseni din București, dar unitatea medicală nu a dat un aviz favorabil pentru a primi pacientul. Potrivit procedurii, cel care hotărăşte transferul unui pacient într-un centru de competenţă superioară este medicul curant sau echipa medicală care se ocupă de pacient. În acest caz, s-a ţinut cont de dorinţa familiei, însă nu s-a obţinut avizul pentru transfer”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Cristina Geormăneanu.

Polițistul Bogdan Dumitrescu, de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, a fost împușcat accidental, în noaptea de 30 spre 31 ianuarie, de iubita sa în timp ce aceasta s-ar fi jucat cu pistolul prietenului ei. Nu este vorba de pistolul din dotarea Poliției, ci de un pistol personal pe care polițistul îl deținea în mod legal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here