O fetiţă de 12 ani s-a sinucis după ce profesoara a umilit-o că i-a venit ciclul! Ce a scris copila în biletul de adio

Caz şocant în India! O fetiţă de 12 ani s-a aruncat de pe o clădire din apropierea casei ei, liar motivul este unul incredibil. Copila a lăsat un bilet în care şi-a explicat gestul, spunând că profesoara ei a umilit-o la şcoală, după ce a observat că avea pete de sânge pe uniformă, cauzate de menstruaţie. 

 Profesoara a obigat-o pe tânără să arate petele în faţa clasei, potrivit spuselor mamei ei. Femeia este convinsă că fetiţa ei s-a sinucis din cauza profesoarei şi vrea ca aceasta să plătească.

Nu ştiu de ce se plânge profesoara de mine. Nu înţeleg de ce mă hărţuieşte şi mă torturează în felul ăsta“, a scris fata în biletul de sinucidere. „Mamă, te rog iartă-mă.

Acest incident a avut loc în urmă cu câteva luni, dar poliţia încă anchetează cazul.

„Profesoara nici măcar nu a luat în calcul că erau şi băieţi în clasă. „Fiicei mele i-a venit menstruaţia când era la şcoală, sâmbăta trecută. Când i-a zis profesoarei, a primit o cârpă de praf pe post de absorbant. Apoi, profesoara a dat-o pe fata mea afară din clasă. Cum să supui o fetiţă de 12 ani la o astfel de umilinţă?”, a declarat mama fetei la BBC Tamil.

În India, menstruaţia este văzută ca un păcat şi stigmatul vizavi de acest subiect persistă în mai multe regiuni din India. Femeile la menstruaţie n-au voie să intre în templele hinduse, pentru că sunt considerate murdare. De asemenea, igiena menstruală este foarte proastă, pentru că multe femei nu-şi permit să-şi cumpere tampoane şi absorbante.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here