Tânăr de Olt, REȚINUT pentru tâlhărie calificată după o partidă de sex cu un bărbat din Argeș

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au reținut, marți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, doi tineri, unul de 22 de ani, din Argeș, și celălalt, de 21 de ani, din localitatea Corbu, județul Olt, sub suspiciunea de tâlhărie calificată după ce aceștia i-ar fi sustras unul bărbat de 50 de ani mai multe bunuri drept ”plată suplimentară” în contul unei partide de sex.

Cei doi tineri sunt bănuiţi că, în cursul nopţii de 5 spre 6 februarie, ar fi sustras unui bărbat de 50 de ani, din Piteşti, prin acte de violenţă, un telefon mobil, o tabletă şi o bijuterie. De fapt, cei doi se cunoșteau cu victima, cu care ar fi întreținut relații sexuale la solicitarea acesteia. Pentru că cei trei nu s-au înțeles la preț, tinerii l-au bătut pe bărbat și i-au luat cele trei bunuri.

La scurt timp după sesizarea faptei, cei doi au fost depistaţi de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti şi conduşi la sediul Poliţiei, pentru audieri.

”Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarceraţi”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Argeș.

Ei urmează să fie prezentanți unei instanțe judecătorești cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here