Singura VESTE BUNĂ despre polițistul împușcat în cap de iubită este ASTA/ Ar putea fi o MINUNE?

Bogdan Dumitrescu avea doar 32 de ani și era tatăl a doi copii

Poliţistul Bogdan Dumitrescu de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, împuşcat săptămâna trecută accidental de iubita lui în cap și aflat, de atunci, în comă indusă la Spitalul Craiova, a început să reacționeaze la stimuli de lumină, iar familia dorește ca el să fie transferat la un spital din Capitală.

Deși în stare foarte gravă în Secția Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, Bogdan a răspuns la stimuli de lumină şi îşi menţine temperatura corpului, nemaiavând stări febrile. Medicii iau în calcul să fie transferat la un spital din Bucureşti, la dorința familiei, însă Spitalul Bagdasar Arseni din București, unde s-a cerut transferul, nu a avizat încă primirea pacientului.

„Este în continuare sedat, noi l-am ţinut sedat pe tot parcursul internării, a fost băgat în comă indusă de către noi, prin medicamente anestezice. Este ventilat de către aparate. Nu l-am evaluat neurologic absolut deloc, iar în această zi o să îi repetăm tomograful de control. Are leziuni importante, cel mai bine pentru dânsul este să stea sedat. După ce repetăm tomograful, împreună cu neurochirugul, se hotărăşte ce se face în pasul următor. A fost făcută şi o intervenţie chirurgicală la amnezie, dar nu i s-a desfăcut craniul, i s-a făcut o hemostază, dar nu au fost hematoame de evacuat. Nu mă pot pronunţa în privinţa şanselor de supravieţuire, repetăm tomograful şi vedem, lucrurile se pot schimba şi de la o oră la alta“, a declarat, pentru Adevărul de Craiova, medicul curant al pacientului, dr. Daniela Mititelu.

Polițistul Bogdan Dumitrescu, de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, a fost împușcat accidental, în noaptea de 30 spre 31 ianuarie, de iubita sa în timp ce aceasta s-ar fi jucat cu pistolul prietenului ei. Nu este vorba de pistolul din dotarea Poliției, ci de un pistol personal pe care polițistul îl deținea în mod legal.

Iubita poliţistului a ajuns şi ea la spital rănită la mână de același glonte şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Starea ei este acum stabilă şi a fost audiată de procurori,l cărora le-a spus că îi pare rău și că evenimentul a fost unul accidental. Ea este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

  1. sa ii dea Dumnezeu sanatate si putere de recuperare.
    orice om greseste in viata, orice om are dreptul la o a doua sansa.
    sa nu uitam si binele facut de el pentru orasul Slatina si tineretul din acest oras, cine stie cu ce se ocupa va intelege la ce ma refer. un adevarat ofiter in serviciu.
    in urma cu ceva timp am fost ajutat sa ma reabilitez de acest om, el de ce nu ar avea sansa ?
    Multa sanatate Bogdan !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here