Acuzaţii INCENDIARE la adresa lui KOVESI: “Mi-a cerut să ies cu un dosar al unui fost ministru ce urma să fie numit premier”

Procurorul Mihaiela Iorga a declarat că Kovesi a întrebat-o dacă nu ar putea să iasă cu un dosar al unui fost ministru ce urma să fie numit premier.  Acesta din urmă ar fi dorit să o pună ministru al Justiției pe Dana Gîrbovan.

“A existat un moment care m-a marcat. Trebuia desemnat la un moment dat premierul României. Era vehiculat numele unui fost ministru. Exista în lucru la mine un dosar cu acest fost ministru. Nu voi da nume pentru că nu vreau să spună cineva că am stricat o anchetă. Am fost chemată şi întrebată dacă am putea să ieşim cât mai repede cu acel dosar. Explicaţia a fost de genul că dacă acest domn va ajunge premier, doamna Dana Gîrbovan  va fi ministru al Justiţiei, ceea ce va însemna un dezastru pentru noi”, a declarat procurorul Mihaiela Iorga, potrivit Mediafax.

Procurorul a precizat că a răspuns atunci că acest lucru nu este posibil pentru că dispunerea continuării urmăririi penale ar fi însemnat o cerere adresată Parlamentului.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here