Spitalul Slatina scoate la concurs zeci de posturi, de la medici și asistenți până la îngrijitori și brancardieri

Spitalul Județean de Urgență Slatina intenționează să scoată la concurs peste 40 de posturi vacante, după ce Consiliul Județean Olt va aproba noua schemă de încadrare.

Unitatea sanitară are nevoie de doi medici, unul specialist și unul primar, de 14 asistenți medicali debutanți, de 11 infirmiere, de nouă îngrijitori, de doi registratori medicali, de un kinetoterapeut, de trei muncitori calificați (electrician, instalator și liftier) și de un șofer.

Ocuparea noilor posturi ar acoperi o mare parte din nevoile cu care Spitalul Județean Slatina se confruntă la capitolul de personal, afirmă directorul de îngrijiri medicale al unității sanitare, Mirela Stăncioiu.

„În prezent, facem mari eforturi pentru ca, în nici o clipă, activitatea spitalului să nu aibă de suferit. Cu toate lipsurile înregistrate la capitolul resurselor umane, facem totul ca actul medical să fie unul de calitate superioară. Dar încărcătura pe angajat este foarte mare, așa că avem nevoie de asistenți medicali, infirmiere, brancardieri, dar și de medici pentru ca schema de personal să atingă un nivel al normalității”, a declarat Mirela Stăncioiu.

Mirela Stăncioiu, director de îngrijiri medicale

Posturile vacante vor fi scoase la concurs doar după ce noua schemă de personal va fi aprobată de Consiliul Județean Olt, lucru care, cel mai probabil, va avea loc în ședința ordinară de la sfârșitul acestei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here