PERCHEZIȚII la traficanți de droguri/Doi bărbați, REȚINUȚI/ Traficanții puneau la dispoziția consumatorilor și un loc special

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vaslui și procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au ridicat 50 de grame de droguri de la doi bărbaţi cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au efectuat, marți, cinci percheziții domiciliare, în orașul Vaslui, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2017, doi bărbați, de 28, respectiv 30 de  ani, din municipiul Vaslui, ar fi procurat, deținut și pus în vânzare droguri de risc. Bărbatul de 30 de ani şi-ar fi pus la dispoziţie locuinţa pentru consum ilicit de droguri.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 50 de grame de materie vegetală de culoare verde.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi 24 de ore. Bărbatul de 28 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, iar bărbatul de 30 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, a unei locuinţe pentru consum ilicit de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here