Iohannis, cot la cot cu Kovesi: Nişte penali fac o încercare disperată să atace şi să discrediteze DNA/VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a declarat că, din punctul său de vedere, “nişte penali fac o încercare disperată să atace şi să discrediteze DNA şi conducerea DNA”. El a subliniat că, din punctul său de vedere, acest atac îi confirmă că “DNA face o treabă bună”.

“Din punctul meu de vedere, lucrurile se pot rezuma la puţine cuvinte: nişte penali fac o încercare disperată să atace şi să discrediteze DNA şi conducerea DNA.

După părerea mea, această încercare e jalnică şi neconvingătoare, iar opinia mea despre munca DNA o cunoaşteţi, dar îmi face plăcere s-o repet. După părerea mea, DNA şi conducerea DNA fac o treabă foarte bună, iar acest atac, sau această încercare de atac din partea unor penali e de natură să îmi confirme că DNA face o treabă bună.

Am avut, în această după-amiază, o întâlnire, i-am primit pe doamna Dăncilă şi pe Dragnea, aici la Cotroceni, întâlnirea a fost planificată din seara când a avut loc depunerea jurământului din partea noului Guvern şi rostul a fost de a defini cadrul colaborării instituţionale între mine şi noul Guvern.

Am discutat în cadrul acestei întâlniri despre nevoie de colaborare în unele proiecte care sunt de importanţă naţională şi aş menţiona câteva pe care le-am şi discutat.

__________________________________________________________

Am discutat şi despre justiţie, și despre ce s-a convenit cu ministrul Justiției, şi mi-am exprimat şi nemulţumirea că există un nou scandal legat de justiţie, mai exact de DNA, în spaţiul public. Doamna prim-ministru mi-a relatat foarte pe scurt că a avut o discuţie cu Tudorel Toader, căruia îi lasă mână liberă în ce priveşte această chestiune vizavi de DNA şi la puţin timp după aceea aţi putut urmări poziţia ministrului justiției, care ne-a informat că ne va informa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here