Varianta oficială a dizolvării PNL Slatina: Activitatea slabă a conducerii

Exif_JPEG_420

Varianta oficială a dizolvării PNL Slatina, în urma căreia a fost decapitată conducerea organizației, ar fi avut drept cauză activitatea slabă a acesteia. Totul a avut loc miercuri seară, când președintele organizației, Sorin Țîrcomnicu, a fost înlocuit cu Gabriel Buliteanu.

Noul președinte va trebui ca la următoarea şedinţă a Biroului Politic Judeţean să prezinte noua componenţă a Biroului Politic Municipal al PNL Slatina.

„Biroul Politic Judeţean al Filialei Olt, întrunit în şedinţa din data de 14 februarie 2018, a decis dizolvarea Organizaţiei Municipale Slatina şi numirea unui preşedinte interimar în persoana domnului Gabriel Dima Buliteanu.

Această decizie a fost luată în urma analizei activităţii organizaţiei din momentul constituirii Biroului Politic Municipal şi până în prezent.

Preşedintele interimar va prezenta la următoarea şedinţă a Biroului Politic Judeţean noua componenţă a biroului”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Olt.

1 COMENTARIU

  1. Cred ca este o decizie inteleapta .Acum ramane de vazut daca domnul Buliteanu poate sa gaseasca liberali autentici , pentru ca din cate am vazut (am participat la doua sedinte ale fostului Birou Permanent ) in organizatie nu se gaseu decat oameni de stanga (fosti militeni sau fosti membrii PSM)
    Acolo mai sunt si oamenii lui Basescu din vechiul PDL care numai de dreapta nu sunt .
    Eu zic ca practic PNL Slatina nu mai exista si pentru ca nu mai exista PSD va trimite niste oameni acolo sa faca organizatia .
    Buliteanu este un om de valoare si il voi sustine daca va apela la ajutorul meu. Ghe.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here