ȘOCANT/Şi-a înjunghiat prietenul şi a filmat agonia acestuia. ATENȚIE: imagini cu un puternic impact emoţional!

Un tânăr de 22 de ani din Târgu-Jiu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a înjunghiat prietenul, apoi l-a filmat agonizând.

Cei doi au băut împreună, apoi s-au luat la bătaie, iar gazda a luat o baionetă și i-a înfipt-o în piept amicului său. În timp ce victima agoniza, întinsă pe podea, agresorul l-a filmat cu telefonul mobil și înjura, după care a sunat la 112 și a anunțat ce a făcut, relatează gorj-domino.ro.

Alexandru Laza, un recidivist din Tg-Jiu și Cristi Dumitru, în vârstă de 31 de ani, au băut împreună joi seara. La un moment dat, între cei doi a izbucnit un conflict, iar Laza i-a aplicat mai multe lovituri amicului său și a filmat totul cu telefonul mobil. După ce victima a căzut pe podea, Laza îl înjura, iar în final l-a înjunghiat cu o baionetă.

“Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că în seara zilei de 15 februarie 2018, în jurul orelor 22, în timp ce inculpatul Laza Alexandru-Cristofer se afla în apartamentul său situat în municipiul Târgu Jiu, împreună cu persoana vătămată D.I.C., urmare a unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, l-a înjunghiat pe acesta din urmă cu un cuţit tip baionetă cu lama în lungime de 23 cm şi lăţimea de 2 cm, în zona pieptului. După comiterea agresiunii, inculpatul Laza Alexandru-Cristofer a apelat singur numărul de urgenţă 112, de pe telefonul său şi a recunoscut că a înjunghiat persoana vătămată”, se arată într-un comunicat remis presei de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Cristi Dumitru se afla în stare gravă când au ajuns echipajele medicale la fața locului. Acesta a fost transportat la spital și a intrat direct în sala de operație, pentru că baioneta i-a atins mai multe organe, iar rănile îi puneau viața în pericol.

Sursa: stirileprotv.ro

Video: gorj-domino.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here