Tânără din Caracal, prinsă de polițiști în flagrant delict/ Ce intenționa să facă fata

O tânără de 24 de ani din Caracal a fost amendată cu 3.000 de lei după ce polițiștii au surprins-o în flagrant delict. Ea urma să încheie o afacere cu sute de kilograme de carne. Afacerea era bună buzunarele tinerei, dar ilegală.

Citește și Totul despre Spitalul Județean de Urgență Slatina: Interviu cu managerul Cătălin Rotea/Proiecte, dotări, relația pacient-angajat, posturi vacante

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Dăneasa, sprjiniti de jandarmi, în urma activităților de prevenire și combatere a faptelor ilicite, desfășurate sâmbătă în apropierea comunei Dăneasa, au surprins în flagrant delict o femeie, de 24 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce transporta, în vederea comercializării “la negru”, cantitatea de aproximativ 250 de kilograme de carne de bovine.

Carnea urma să fie vândută fără documente legale unor agenți economici din municipiul București.

„Polițiștii au sancționat contraventional femeia cu amendă în valoare de 3.000 lei, conform prevederilor Legii 12/ 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comeriale ilicite. Totodată, întreaga cantitate de carne a fost confiscată în vederea distrugerii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here