Liviu Voiculescu explică de ce Buliteanu a fost impus lider al PNL Slatina, în locul lui Țîrcomnicu

Președintele ales al liberalilor din Olt explică, într-o postare de Facebook, de ce omul de afaceri Gabriel Buliteanu a fost impus, săptămâna trecută, în funcția de lider al PNL Slatina, în locul lui Sorin Țîrcomnicu, ales în urmă cu un an președinte al filialei și pentru îndepărtarea căruia, în condițiile refuzului acestuia de a demisiona de bunăvoie, a fost dizolvat întregul Birou Politic Municipal.

Citește și Totul despre Spitalul Județean de Urgență Slatina: Interviu cu managerul Cătălin Rotea/Proiecte, dotări, relația pacient-angajat, posturi vacante

Fără s-o spună direct, președintele PNL Olt invocă rezultatele slabe ale organizației liberale din Slatina sub conducerea lui Sorin Țîrcomnicu.

„PNL Olt are nevoie de schimbare, de acțiuni concrete, de proiecte și programe reale și realizabile. Altfel riscăm să ne pierdem identitatea, ideologia și respectul celor care cred în noi. Acesta este motivul asumat pentru care, începând de ieri, colegul nostru Gabriel Buliteanu a preluat în interimat funcția de președinte al Organizației PNL Slatina. Nu mă ascund în spatele clemenței, a toleranței, a fariseismului și a declarațiilor fără conținut. Îmi asum deciziile și sunt gata să le argumentez deschis și sincer, lucru pe care îl voi dovedi într-o conferință de presă pe care o voi organiza în perioada imediat următoare”, explică, pe pagina sa de socializare, Liviu Voiculescu.

Sorin Țîrcomnicu, ales anul trecut în funcția de președinte al PNL Slatina, și-a pierdut, miercuri seară, această calitate după ce Biroul Politic Municipal a fost dizolvat. În aceeași ședință, în locul lui Țîrcomnicu a fost numit Gabriel Buliteanu, cel care reprezenta oamenii de afaceri în tabăra liberală.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a recurs la această măsură după ce Sorin Țîrcomnicu, căruia i-a cerut să demisioneze de voie bună, l-a refuzat. O discuție între cei doi pe acest subiect a avut loc în cursul zilei de luni.

Dizolvarea BPM a avut loc în contextul în care lidera PNL Slatina, Elena Ioțu, a părăsit partidul, alături de alte liberale, trecând la ALDE.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here