Predoiu: „Felicitări, domnule Toader, se putea şi altfel, dar nu ştii cum”

Fostul ministru al justiţiei, Cătălin Predoiu, este de părere că raportul ministrului Tudorel Toader este demontabil în multe puncte, iar decizia de a solicita revocarea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost una „pripită”, subliniind că este încă un pas înapoi în mersul spre prosperitate.

„Raportul Toader e uşor demontabil în multe puncte şi decizia sa, pripită. CSM pregăteşte şi el un Raport pe acelaşi subiect. Preşedintele va decide după ce le vede pe amândouă. Lumea intereselor geopolitice şi economice se mişcă în jurul nostru cu o viteză ameţitoare, iar noi continuăm să ne aprindem ‘paie în cap'”, a scris Predoiu pe Facebook.

El a susţinut că s-a făcut „încă un pas înainte în războiul româno-român” şi „un pas înapoi din mersul nostru spre prosperitate”.

„‘Felicitări’ dle. Toader, se putea şi altfel, dar nu ştii cum. Continuăm să plătim un preţ greu până învăţăm două lucruri: 1) cursul de coliziune aduce pagube, cursul de ajustare-cooperare e mai eficient şi 2) cursul occidentalizării României va merge înainte, nu va fi înlocuit cu cel al izolaţionismului, anti-occidentalismului şi naţionalismului închistat”, a adăugat Predoiu.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here