Poziția oficială a PSD, după anunțul lui Toader: “Concluzia pe care a tras-o e firească”

Prima poziție oficială a PSD față de concluziile prezentate de ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost  anunțată de purtătorul de cuvând al partidului, Adrian Dobre.

„Raportul pe care domnul ministru Tudorel Toader l-a prezentat astăzi în faţa presei a fost unul extrem de profesionist, bazat pe lege, cu argumente foarte clare, solide şi de netăgăduit. Concluzia pe care a tras-o era firească, ca urmare a acestui raport. Era firească de altfel şi ca urmare a evoluţiei pe care cu toţii am văzut-o în această perioadă de timp. (…) Susţinem in mod evident decizia domnului ministru, rămâne mai departe pe calea constituţională şi legală să vedem cum se vor desfăşura lucrurile”, a subliniat Adrian Dobre, potrivit Agerpres.

El a subliniat că Tudorel Toader a reiterat în acest fel  deciziile Curţii Constituţionale şi că le-a pus în paginile raportului.

„Afirmaţiile domnului ministru nu sunt luate din eter sau din altă parte, sunt concluziile CCR pe care dânsul le-a citat. Adică faptul că domnia sa le-a prezentat ca fiind abateri succesive de la linia constituţională a României nu face altceva decât să arate realitatea cu care ne luptăm sau ne confruntăm de un an de zile”, a arătat purtătorul de cuvânt al PSD.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here