Voiculescu dă cu pumnul în masă: Domnul Știrbu poate spune ce vrea, eu sunt președintele organizației

Într-o conferință de presă susținută alături de noul președinte al PNL Slatina, Gabriel Buliteanu, una dintre victimele sondajului intern manipulat, în 2016, de Gigel Știrbu, pe barba căruia a fost pus eșecul liberalilor la alegerile locale pentru funcția de primar al Slatinei, actualul liderul PNL Olt, Lider Voiculescu, a ținut să arate cine este șeful organizației la o întrebare legată de o eventuală influență a lui Știrbu asupra PNL Olt.  

„Preşedintele Filialei Olt a PNL este Liviu Voiculescu. Gigel Ştirbu este un parlamentar, la fel ca doamna Siminica (Mirea-n.r.), este un membru al partidului, poate să spună oricând ceea ce vrea, dar preşedintele filialei Olt sunt eu. Atât timp cât sunt eu, deciziile se vor lua democratic, fără vreo intervenţie”, a declarat Liviu Voiculescu, afirmând că, prin preluarea conducerii PNL Olt de către el, filiala s-ar afla la un moment zero.

„Eu vreau să cred că, prin preluarea preşedinţiei de către mine, este un moment zero al acestei filiale. Dacă rămânem cramponaţi în trecut şi stăm să discutăm despre ce a fost, n-o să înaintăm. Trebuie să le spunem oamenilor ce facem noi, de acum înainte, nu să ne referim la ce a fost bine sau rău”, a precizat liderul PNL.

Noul președinte al PNL Slatina, Gabriel Buliteanu, s-a numărat printre victimele sondajului intern derulat în 2015-2016 pentru desemnarea unui candidat al PNL la funcția de primar al Slatinei. Deputatul Gigel Știrbu este bănuit și azi că a utilizat resurse necinstite pentru ca sondajul să-l dea câștigător pe protejatul său de atunci, fostul pedelist Marius Bălașa. Acesta a candidat și pierdut alegerile, acuzându-l ulterior pe Știrbu de joc dublu în favoarea adversarilor politici.

Buliteanu a fost, atunci, cotat de liberalii adevărați ca singurul care ar fi putut câștiga Primăria Slatina în fața candidatului PSD.

„Am o obligaţie morală faţă de cei care au avut încredere în mine şi au dorit să-i reprezint. Am dorit să candidez, am dorit să câştig, am dorit să-i reprezint, din păcate decidenţii politici ai acelor vremuri au dorit, se pare, altceva. (…) În ceea ce priveşte viitorul, este o decizie politică a organizaţiei judeţene şi a organizaţiei municipale. Dacă voi sta bine în sondaje, cu siguranţă voi accepta să fiu candidat”, a declarat, joi, Buliteanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here