Polițiștii Direcției Anticorupție Olt, descinderi la Slatina și Urzica într-un dosar de trafic de influență

Ofițerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie (DGA-SJA) Olt au efectuat, joi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt și împreună cu polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Biroul de Combatere a Corupţiei Olt, două percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane de pe raza județului Olt, suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de trafic de influenţă şi cumpărare de influenţă. Descinderile au avut loc în Slatina și în comuna Urzica.

De asemenea, oamenii legii au pus în executare 4 mandate de aducere la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a persoanelor suspecte de săvârşirea infracţiunilor menţionate.

„În fapt, la data de 05.12.2017, la nivelul D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Olt a fost înregistrat procesul verbal de sesizare din oficiu privind două persoane care pretindeau sume de bani cuprinse între 300 şi 500 de euro unor cetățeni de pe raza localităţilor Urzica şi Vădăstriţa, din județul Olt, promiţându-le că au cunoştinţe în rândul lucrătorilor din cadrul structurii de examinări auto, în vederea promovării probei practice de obţinere a permisului de conducere auto.

În cauză, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul S.J.A. Olt au fost delegaţi să efectueze activităţi de cercetare penală în vederea probării întregii activităţi infracţionale”, se arată într-un comunicat de presă al DGA Olt.

La percheziții, polițiștii au beneficiat de sprijinul Plutonului Mobil din cadrul Jandarmeriei Olt.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here