Kovesi iese la atac înainte de anunţul lui Tudorel Toader: DNA a solicitat să ridice documente de la PSD Prahova

Cu câteva ore înainte de mult aşteptatul anunţ al ministrului Tudorel Toader privind revocarea sau nu a Laurei Codruţa Kovesi din fruntea DNA, procurorii solicitat PSD Prahova să ridice mai multe documente.

Potrivit primele informaţii, această solicitare are loc într-un dosar penal ce ar cerceta acţiuni avute loc în contextul alegerilor europarlamentari din 2014. Mai mult decât atât, surse au declarat pentru România TV că persoana vizată ar fi soţia fostului premier Victor Ponta, Daciana Sârbu.

“Am primit o  solicitare din partea DNA Bucureşti. Marţi, pe data de 20 februarie. Prin care ni se solicită 19 documente, mai exact chitanţe din 2014, care au legătură cu campania pentru europarlamentare. Din păcate, actele ni s-au cerut în original, împreună cu alte acte, documentele ni s-au cerut şi de DNA Ploieşti în 2015, documente pe care le-am dus. (…) Le-am dus personal acolo, cu o adresă, dar niciodată nu ni s-a comunicat mai mult. (…) Sunt chitanţe pe diferite nume, care au făcut donaţii la partid.”, a declarat într-o intervenţie la România TV secretarul executiv al PSD Prahova, Laura Moagher.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here