Arestat preventiv pentru trafic și consum iliciat de droguri de risc

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Olt, sub coordonarea DIICOT Olt, au depistat un bărbat bănuit de trafic şi consum illicit de droguri de risc. Cel în cauză a fost reținut și, ulterior, arestat preventiv.

Polițiștii din cadrul S.C.C.O. Olt au efectuat percheziţii la domiciliile a trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Cei trei sunt bănuiți că, de anul trecut și până acum, ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive către diverse persoane de pe raza județului Olt, prejudiciul estimat fiind de 40.000 de lei.

„La data de 27 ianuarie, pe numele unuia dintre bărbați a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic şi consum illicit de droguri de risc și efectuarea de  operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive”, se arată într-un comunicat al Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here