Capturi importante în urma perchezițiilor pe care polițiștii din Olt le-au făcut vineri dimineață

UPDATE: Împotriva unuia dintre suspecți, un bărbat de 30 de ani, din comuna Redea, a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

În urma perchezițiilor pe care  polițiștii de investigare a criminalității economice le-au efectuat, vineri dimineață, pe raza județului Olt, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi săvârșit infracțiunea de contrabandă cu țigarete și alcool, oamenii legii au ridicat zeci de mii de țigarete și zeci de litri de alcool etilic. 

Mai exact, polițiștii au identificat 1.892 de pachete de țigări (37.840 de țigarete), fără timbru, din duty free, cantitatea de 50 de litri de alcool etilic de contrabandă și 35 de litri de sirop de vișine folosit la prepararea unor băuturi alcoolice.

„Acestea urmau să fie comercializate pe raza județului Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale, cinci persoane au fost conduse la sediul IPJ Olt, în baza unor mandate de aducere, pentru audieri.

Perchezițiile, derulate sub coordonarea Parchetului de pe langă Judecătoria Caracal, au fost făcute pe raza localităților Caracal, Piatra Olt, Fărcașele și Redea, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi săvârșit infracțiunea de contrabandă cu țigarete și alcool.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here