Percheziții în mai multe localități din Olt, la contrabandiști de alcool și țigări/Descinderi au loc și în Caracal

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, efectuează 7 percheziții pe raza județului Olt, la domiciliile unor  persoane bănuite că ar fi săvârșit infracțiunea de contrabandă cu țigarete și alcool.

În această dimineață, polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea Parchetului de pe langă Judecătoria Caracal, efectuează 7 percheziții pe raza localităților Caracal, Piatra Olt, Fărcașele și Redea.

Perchezițiile sunt efectuate la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi săvârșit infracțiunea de contrabandă cu țigarete și alcool.

„Vor fi puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi  conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Poliției.

La acțiune participă peste 30 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Poliției orașului Caracal.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here