Plan roşu de intervenţie după un grav accident, în Vaslui: 8 victime. Una dintre ele, încarcerată

Un grav accident rutier s-a produs duminică seara în judeţul Vaslui pe Drumul European 581, în apropiere de Crasna, în zona Şapte Case. Autorităţile au instituit planul roşu de intervenţie.

Printre persoanele rănite se numără şi doi copii, de 10, respectiv 11 ani. Cadrele medicale efectuează manevre de resuscitare la faţa locului în cazul victimei găsite în stop cardio respirator. Acesta este conducătorul auto al unuia dintre autoturismele implicate în accident, scrie Adevărul.ro. 

Din primele informaţii, în accident au fost implicate un autoturism înmatriculat în Republica Moldova şi unul din Vrancea. Au rezultat opt victime: una încarcerată în stop cardio respirator, care a fost preluată de echipajul de terapie mobilă intensivă, două preluate de echipajele SAJ şi alte cinci victime preluate de autospeciale de transport victime multiple. Echipajele se îndreaptă către Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Vaslui în accident au fost implicate două autoturisme, fiind înregistrate şapte victime. Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui şi Serviciul de Ambulanţă se deplasează în zonă.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here