Misiunea de salvare a fetiței bolnave din Teleorman, la care au participat echipe din Olt, încheiată cu succes/Imagini de la fața locului

Misiunea echipelor de intervenție din Olt și Teleorman pentru salvarea fetiței bolnave din localitatea teleormăneană Băcălești a fost încheiată cu succes.

Copila, în vârstă de 9 ani, cu stare febrilă, a fost preluată de o autoșenilată de mare trecere, dusă la ambulanță și transportată apoi la spitalul din Roșiorii de Vede. Acțiunea a fost coordonată de prefectul de Olt, Silviu Neacșu.

„S-a sfârșit totul cu bine. Am ajuns la fetiță, am luat-o și am dus-o la ambulanță, apoi a plecat spre spitalul din Roșiorii de Vede”, a declarat prefectul de Olt.

Fetița se afla în stare febrilă și părinții au alertat autoritățile. Numai că drumurile în Teleormman sunt înzăpezite și ambulanța nu a putut ajunge la micuță. astfel s-au pus în mișcare o strategie contracronometru de salvare a copilei.

S-a intervenit cu o șenilată cu capacitate mare de trecere a Direcției de Drumuri Craiova și cu un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Caracal. Într-un târziu, pompierii și o echipă medicală au ajuns la locuința micuței paciente, aceasta a fost consultată și dusă, apoi, cu șenilata până la ambulanță. Ea a fost preluată și transportată la spitalul din Roșiorii de Vede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here