Bărbat decedat de 7 ani, AMENDAT zilele trecute de Poliţia Locală. “Și-a scos mașina la vânzare în loc nepermis”/DOCUMENT

Sursa foto: Vocea Olteniei

Caz incredibil în Brăila! Poliția Locală a amendat un bărbat …decedat în 2011. Motivul: și-a scos la vânzare mașina într-un loc neadecvat.

Gafa este completată de mențiunea: “Proprietarul nu este de faţă la întocmirea procesului verbal”.

Cum era de așteptat, familia s-a revoltat când a primit șancțiunea prin poștă, iar fiul decedatului-vânzător de mașini a postat pe Facebook procesele verbale pentru a ști toată România cum se lucrează la Poliția Locală Brăila.

„Cât de incult poţi să fii…de fapt numai unii din Poliţia Locală Brăila pot face aşa ceva…să dai o amendă unei persoane decedate de aproape 7 ani fără să faci un minim de verificări??? (…) Dă-ţi demisia băiatule (referitor la agentul constatator – n.r.) că iei o căruţă de bani degeaba!”, a scris bărbatul pe rețeaua de socializare, potrivit obiectivbr.ro.

Contactat de reporterii sursei citate, tânărul a povestit că, în urmă cu circa două luni, a dat spre folosinţă autoturismul în cauză unui amic. Maşina a fost parcată în faţa scării unde locuieşte prietenul respectiv, şi nicidecum scoasă la vânzare şi expusă în parcarea blocului. Acum, nu-i mai rămâne altceva de făcut decât să se ducă în instanţă pentru a obţine anularea amenzii.

Poliția Locală Brăila regretă “eroarea” și transmite că “amenda este nulă”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here