Jandarmii olteni, „sancțiuni” inedite pentru femeile din Slatina de 1 Martie

Devenit deja tradiţie, gestul jandarmilor olteni de a oferi, de 1 Martie, mărţişoare şi flori colegelor şi femeilor din Slatina, a fost reluat şi în acest început de primăvară.

Ziua Mărţişorului a oferit jandarmilor olteni prilejul de a-şi exprima respectul şi preţuirea pentru cele care ne sunt aproape, în calitatea lor de colege, mame, soţii, fiice, prietene.

Femeile din cadrul Jandarmeriei Olt au fost felicitate de conducerea inspectoratului şi colegi, au primit flori şi mărţişoare, ca semn al recunoaşterii şi aprecierii activităţii pe care o desfăşoară în cadrul instituţiei.

Jandarmii olteni au transmis un gând frumos de primăvară şi doamnelor şi domnişoarelor care s-au aflat, joi, în trecere prin centrul municipiului Slatina, oferindu-le, de asemenea, flori şi mărţişoare.

„Jandarmeria Olt urează tuturor doamnelor, domnișoarelor, colaboratoarelor și jandarmerițelor o primăvară minunată, plină de speranțe și bucurii!”, este urarea transmisă de șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, colonelul Dorel Drejoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here