Român UCIS de mafia arabă. Execuţia care a stârnit revoltă

Sursa foto: b1.ro

Noi detalii ies la iveală în cazul uciderii tânărului Viorel Ionel din Satu Mare, mort miercuri, în localitatea Bondy, din Franţa, după o dispută în trafic cu un alt şofer.

Presa SM avansează ipoteza unei execuții a mafiei arabe din Franța, bine reprezentată în zona unde românul şi-a găsit sfârşitul.

După ce şoferul unui Mercedes i-a șicanat în trafic (neîntâmplătort, pare-se), Ionel şi un prieten de-al său, au coborât din mașină pentru a-l lua la întrebări pe cel aflat în spatele lor pe şosea. Potrivit martorilor, șoferul a dat cu mașina peste Ionel, apoi a mers în marșarier, trecând din nou peste el, pentru a se asigura că acesta a decedat, ceea ce pare o execuție mafiotă.

Criminalul este greu de prins tocmai pentru că zona este controlată puternic de membri ai mafiei arabe şi, cel mai probabil, autorul a fost ascuns de ”camarazii” săi.

Victima se afla între viață și moarte în momentul în care au ajuns polițiștii la fața locului, iar decesul tânărului a fost declarat ulterior la spital. Șoferul mașinii a fugit de la locul accidentului, spun autoritățile franceze care îl caută pe făptaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here