Colegii asistentei ucise și ai criminalului care și-a luat viața, ZDRUNCINAȚI de scenele horror văzute. Ce decizie a luat conducerea Spitalului Slatina în cazul lor

Angajații Spitalului Slatina din secția de psihiatrie care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au văzut scenele horror după ce un  coleg al lor, infirmier, a ucis o asistentă cu mai multe lovituri de cuțit, după care și-a luat viața și el tăindu-și venele și gâtul, au fost zdruncinați de teribila experiență.

În acest context, conducerea spitalului a decis ca toți angajații afectați de ceea ce au văzut să fie consiliați psihihologic, pe socoteala unității sanitare.

De altfel, ei au fost trimiși cu toții acasă în noaptea cu pricina, fiind înlocuiți cu alte cadre medicale care nu au văzut nimic din scenele crimei.

„Scenele au fost șocante. Acesta a fost și motivul pentru care, după ce personalul de pe tură a dat declarații domnului procuror, să meargă acasă, să fie înlocuit pentru că era vorba de colegii lor și oamenii erau efectiv traumatizați. Mai departe, așa cum mi-a sugerat și doamna ministru a Sănătății, vor beneficia de consiliere psihologică din partea spitalului, pentru că, repet, au fost traumatizați”, a declarat managerul spitalului, Cătălin Rotea.

Pacienții internați la Psihiatrie nu au știut nimic din ceea ce s-a întâmplat în noaptea aceea, cel puțin în primele ore după dubla tragedie.

Un infirmier din cadrul Secţiei Psihiatrie a Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a ucis, noaptea trecută, o asistentă, după care s-a sinucis.

Bărbatul, Gheorghe Ghenea, în vârstă de 56 de ani, şi femeia, Ramona Cosmescu, în vârstă de 46 de ani, aveau o relaţie de mai mult timp, iar crima ar fi fost săvârșită pe fondul geloziei de care suferea bărbatul.

Cei doi au intrat în sala de tratamente secției; mai întâi ea, apoi el. După ce a blocat ușa cu un pat, bărbatul și-a măcelărit prietena cu un cuțit, înjunghiind-o de mai multe ori în spate și în gât.

Ulterior, el și-a tăiat venele, după care, cu o putere greu de imaginat, ș-a înjunghiat în gât.

Scena crimei s-a consumat în țipetele disperate ale femeii. Auzind-o, colegii de tură au bătut la ușă și, pentru că nu au putut-o deschise, au chemat pompierii. Ușa a fost spartă, iar ceea ce li s-a înfățișat ochilor doar în filmele horror mai putea fi văzut: cei doi, cu multiple plăgi, erau plini de sânge, ca și podeaua încăperii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here