Crima de la Spitalul Slatina ia o turnură neașteptată: Criminalul, pus de un polițist să UCIDĂ un medic și o asistentă!

Cazul crimei urmate de sinuciderea criminalului de la Spitalul Județean de Urgență Slatina ia o turnură neașteptată după ce a fost găsit un bilet scris de autorul dublei tragedii. În bilet bărbatul susține că a recurs la acest gest extrem după ce prietena sa, asistenta Ramona Cosmescu, își găsise fericirea în brațele altui bărbat, un polițist, împreună cu care ar fi pus presiune pe el să ucidă un medic de la Psihiatrie și pe asistenta șefă. 

Din bilet reiese că grozăvia care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost nu un gest spontan, ci unul premeditat de criminal. În bilet, infirmierul Gheorghe Ghenea susține că femeia cu care avea o relație de mai multă vreme și-ar fi găsit un alt bărbat în persoana unui polițist din Slatina, ofițer sub acoperire al DNA, care, împreună cu asistenta, ar fi pus presiune pe el s-o ucidă pe doctora Cristina Mischie și pe asistenta șefă Alice Popescu.

„Această jigodie nenorocită mi-a distrus viaţa. Ea, în cârdăşie cu omul în care am avut cea mai mare încredere, ofiţer sub acoperire la DNA. M-au umilit în cel mai cumplit mod. Din această cauză am trecut la acest gest. Pentru mine era un calvar să mai trăiesc în halul ăsta. (…) Numărul de telefon al acestui animal. Vreau să afle toată lumea de ce am recurs la acest gest să spuneţi la presă tot. (…) Ajunsesem să fiu urât de toată lumea din cauza lor. Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor şi pe el. Din mormânt, din Iad de unde dracu oi fi, nu am să-i dau pace. Ar fi multe de spus dar simt că mă sufoc şi nu pot să-mi duc planul la îndeplinire. Am tot amânat din cauza la mama mea care o să sufere, dar nu mai puteam trăi”, scrie Ghenea în bilet, potrivit Gazeta Nouă.

Bărbatul a lăsat şi un număr de telefon al presupusului amant al Ramonei Cosmescu, dar şi detalii despre cum poate fi găsit.

„Porcul de la DNA are nr tel 077********, iar în telefonul meu este trecut PLIMBATU. Are biroul la intrare pe poarta din spate a Poliţiei Municipiului, cum intri faci în stânga şi urci scările la etajul 1, ultimul pe stânga. Trebuia să omor pe Mischie şi Alice dacă nu reuşeau ei să le bage la puşcărie. Bine că m-am prins la timp. De câte ori m-am întors până acum numai datorită mamei mele că o să sufere mult”, se mai arată în bilet.

Biletul a fost găsit în haina criminalului de un coleg de serviciu, care l-a predat anchetatorilor.

Sursa foto: digi24.ro

 

„Da, există acest bilet. Ni la pus la dispoziție dimineață un coleg (al autorului crimei – n.r.) care înțeleg că l-a găsit în haina cu care s-a dus la serviciu (autorul – n.r.)”, a declarat, pentru OLT-ALERT, șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, prim-procurorul Anca Anuța.

Întrebată dacă toate informațiile conținute de bilet vor fi verificate, șefa parchetului s-a arătat reținută în declarații.

„Nu vă pot spune ce verificăm, ce o să verificăm, care sunt următorii pași în anchetă. Avem acel bilet, acum urmează cursul firesc al anchetei. Acum nu putem spune ce urmează și ce probe vom administra. Orice se verifică într-o anchetă, dar acum urmează ca procurorul să apecieze dacă este relevant sau nu”, mai precizat Anca Anuța.

Un infirmier din cadrul Secţiei Psihiatrie a Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a ucis, noaptea trecută, o asistentă, după care s-a sinucis.

Bărbatul, Gheorghe Ghenea, în vârstă de 56 de ani, şi femeia, Ramona Cosmescu, în vârstă de 46 de ani, aveau o relaţie de mai mult timp, iar crima a fost săvârșită pe fondul geloziei de care suferea bărbatul. Acesta a înjunghiat-o pe femeie cu 11 lovituri de cuţit în zona gâtului şi hemitoracelui, după care s-a sinucis cu acelaşi cuţit. Întâi şi-a tăiat venele şi apoi s-a înjunghiat în gât (detalii despre dubla tragedie – AICI).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here