Detalii despre asistenta din Slatina ucisă noaptea trecută și despre criminalul care s-a sinucis

Asistenta ucisă noaptea trecută cu sălbăticie de infirmierul cu care lucra pe Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina avea 46 de ani și doi copii. Ea era divorțată și avea o relație cu cel care a ucis-o din gelozie și care, ulterior, și-a luat și el viața.

Femeia, Ramona Cosmescu, era divorțată, ca și infirmierul cu care avea de câțiva ani o relație intimă, Gheorghe (Gică) Ghenea, de 54 de ani. Bărbatul era extrem de posesiv și, prin urmare, foarte gelos, motivul care genera dese neînțelegeri între cei doi.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 12.30, aceste neînțelegeri în relația lor aveau să atingă apogeul. Cei doi au intrat în sala de tratamente și, în urma unei cerți violente, bărbatul nu a mai rezistat. După ce a blocat ușa cu un pat, și-a măcelărit prietena cu un cuțit, înjunghiind-o de mai multe ori în spate și în gât.

Ulterior, el și-a tăiat venele, după care, cu o putere greu de imaginat, ș-a înjunghiat în gât.

Scena crimei s-a consumat în țipetele disperate ale femeii. Auzind-o, colegii de tură au bătut la ușă și, pentru că nu au putut-o deschise, au chemat pompierii. Ușa a fost spartă, iar ceea ce li s-a înfățișat ochilor doar în filmele horror mai putea fi văzut: cei doi, cu multiple plăgi, erau plini de sânge, ca și podeaua încăperii.

„Îi cunoșteam bine pe amândoi, erau membri ai sindicatului nostru, aveam o relație bună cu amândoi. Știu că erau divorțați, dar mai mult nu cunosc”, a declarat Roxana Dragomir, președinta Sanitas Olt.

Ajuns la locul tragediei, managerul spitalului, Cătălin Rotea, a dispus imediat înlocuirea personalului de pe tură pentru că angajații erau traumatizați de imaginile văzute.

„Imediat am dispus înlocuirea întregului personal de pe tura de noapte pentru că oamenii erau traumatizaţi de imaginile pe care le-au văzut, astfel încât actul medical să nu aibă de suferit”, a declarat Cătălin Rotea.

O echipă operativă a Poliției Olt și procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au demarat cercetările la fața locului în cadrul unui dosar penal de crimă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here