Ministerul Sănătății trimite o echipă la Spitalul Slatina în urma crimei de noaptea trecută

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, a declarat că, în urma crimei de la Slatina, a decis să trimită o echipă de control, pentru a cerceta cazul.

Aceasta a mai spus, potrivit Antena 1, că personalul care se afla în spital în momentul producerii tragediei a fost înlocuit, întrucât toţi erau şocaţi.

„Pot doar să confirm că este o crimă urmată de o sinucidere, cel mai probabil în baza unei relații personale, dar asta este treaba anchetatorilor să afle. În cursul acestei dimineți am constituit o echipă care va merge la Slatina și va analiza circumstanțele în care s-a produs incidentul, din punctul nostru de vedere. Cât mai rapid sper să avem și primele informații, cel mai probabil în această după amiază. Am discutat cu managerul instituției, care m-a asigurat că actul medical nu a fost afectat, pacienții au fost izolați și nu au aflat prea multe. Din păcate, personalul medical din tura de noapte a fost cu adevărat șocat și au fost schimbați cu toții din tură”, a declarat Sorina Pintea, la un post de televiziune, citat de Antena 1.

Un infirmier din cadrul Secţiei Psihiatrie a Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a ucis, noaptea trecută, o asistentă, după care s-a sinucis.

Bărbatul, Gheorghe Ghenea, în vârstă de 56 de ani, şi femeia, Ramona Cosmescu, în vârstă de 46 de ani, aveau o relaţie de mai mult timp, iar crima a fost săvârșită pe fondul geloziei de care suferea bărbatul. Acesta a înjunghiat-o pe femeie cu 11 lovituri de cuţit în zona gâtului şi hemitoracelui, după care s-a sinucis cu acelaşi cuţit. Întâi şi-a tăiat venele şi apoi s-a înjunghiat în gât (detalii despre dubla tragedie – AICI).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here