Crimă urmată de sinucidere la Spitalul Slatina. Un infirmier a ucis o asistentă, apoi s-a sinucis

Un infirmier din cadrul Secţiei Psihiatrie a Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a ucis, noaptea trecută, o asistentă, după care s-a sinucis. Poliţiştii iau în calcul ipoteza unei crime comise din gelozie.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, şi femeia, în vârstă de 46 de ani, aveau o relaţie de mai mult timp. Bărbatul ar fi înjunghiat-o pe femeie cu 11 lovituri de cuţit în zona gâtului şi hemitoracelui, după care s-a sinucis cu acelaşi cuţit. Întâi şi-a tăiat venele şi apoi şi-a secţionat gâtul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2,00, Poliţia a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că într-o încăpere a Secţiei Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă două persoane sunt decedate, un bărbat şi o femeie.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă împreună cu procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, pentru cercetări.

Informația potrivit căreia ar fi avut o relație de natură personală a fost confirmată de managerul spitalului, Cătălin Rotea.

„Ce pot să vă confirm este că a fost un incident de natură personală între o asistentă şi un infirmier. Sunt plăgi prin înjunghiere, s-a constatat decesul ambelor persoane. Cei doi lucrau de mai bine de 15 ani în unitatea noastră medicală”, a declarat Cătălin Rotea.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here