Măsură RADICALĂ luată de conducerea Spitalului Slatina după crima și sinuciderea de la Psihiatrie

Imediat după dubla tragedie petrecută noaptea trecută în Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, unde un infirmier a ucis o asistentă înjunghiind-o de mai multe ori, după care s-a sinucis, conducerea unității sanitare a luat o măsură urgentă pentru protejarea personalului medical care a văzut teribila scenă.

Ajuns la locul tragediei, managerul spitalului, Cătălin Rotea, a dispus înlocuirea personalului de pe tura de noapte pentru că angajații erau traumatizați de imaginile văzute.

„Imediat am dispus înlocuirea întregului personal de pe tura de noapte pentru că oamenii erau traumatizaţi de imaginile pe care le-au văzut, astfel încât actul medical să nu aibă de suferit”, a declarat Cătălin Rotea.

Doi angajaţi ai Secţiei Psihiatrie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, un bărbat şi o femeie, au fost găsiţi înjunghiaţi noaptea trecută, în timp ce se aflau la serviciu, într-o încăpere a unităţii care era încuiată pe interior, poliţiştii luând în calcul ipoteza unei crime comise din gelozie.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, şi femeia, în vârstă de 46 de ani, aveau o relaţie de mai mult timp. Bărbatul ar fi înjunghiat-o pe femeie cu 11 lovituri de cuţit în zona gâtului şi hemitoracelui, după care s-a sinucis cu acelaşi cuţit. Întâi şi-a tăiat venele şi apoi şi-a secţionat gâtul.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor, a spus Grigorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here