Accident DEVASTATOR cu 5 victime în Gorj/Un tânăr de 23 de ani a MURIT/Imagini de la fața locului

Patru persoane au ajuns la spital și un tânăr a murit la doar 23 de ani, luni dimineață, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod. 

Accidentul a avut loc pe Drumul European 79, în zona localităţii Drăguţeşti, Gorj, după ce șoferul a pierdut controlul asupra volanului.

Trei dintre cele cinci victime, au rămas încarcerate, după impact, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Golj.

Patru victime se află în stare stabilă şi au fost trimise la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Târgu Jiu, în timp ce unei victime i s-au făcut manevre de resuscitate. Este vorba de un tânăr de 23 de ani care, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resucitare, fiind declarat decedat.

„În această dimineaţă am fost fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier produs pe E 79 în dreptul localităţii Drăguteşti.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum şi patru echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj care au constatat că în urma impactului unui autoturism cu un cap de pod, au rezultat 5 victime, trei dintre acestea fiind încarcerate. S-a intervenit pentru descarcerarea victimelor şi acordarea primului ajutor medical.

În ceea ce priveste starea victimelor, patru dintre acestea au fost stabilizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului din Tg-Jiu.

Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de salvatori, o persoană de sex masculin, în vârstă de 23 ani, a fost declarată decedată”, se arată într-un comunicat al ISU Gorj.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here