Reacție DURĂ a Elenei Udrea, după apariția imaginilor din Costa Rica: ”Ca să satisfac plăcerea unora de a mânca rahat…”/FOTO

După ce a fost fotografiată într-un restaurant în Costa Rica, Elena Udrea a reacţionat dur. Aceasta le-a transmis ironic celor care o critică faptul că ar fi putut publica poze singură, în fiecare zi, dacă știa că se dorește să se știe tot ce face în Costa Rica. 

”În lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro Sistem au găsit ce să «share-uiască». Poze cu mine și Alina în Costa Rica. Dacă știam că interesează pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar și din cabinetul ginecologului.

Dar, ca să satisfac plăcerea unora de a mânca rahat și pentru a-i scuti pe românii cu care ne întâlnim pe la pizza să ne facă poze pe furiș, de mâine mă ocup să aveți un raport în imagini al prezenței mele aici”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Imaginile cu Elena Udrea şi buna ei prietenă Alina Bica au fost postate pe reţelele de socializare de un turist român care le-a văzut pe cele două la un restaurant în Costa Rica. Cel care le-a fotografiat afirmă că a fost atât de aproape de cele două încât şi-a dat seama că Elena Udrea nici măcar nu ar fi însărcinată.

Elena Udrea a plecat în Costa Rica la începutul lunii februarie, iar acum aproximativ două săptămâni a anunţat că este însărcinată cu gemeni. Udrea a explicat atunci că intenţionează să mai stea, iar ulterior va merge la Atena pentru o procedură medicală.

În lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii pro Sistem au gasit ce sa “share-uiasca”. Poze cu mine si Alina in Costa Rica. Daca stiam ca intereseaza pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar si din cabinetul ginecologului.
Dar, ca sa satisfac placerea unora de a manca rahat si pentru a-i scuti pe romanii cu care ne intalnim pe la pizza sa ne faca poze pe furis, de maine ma ocup sa aveti un raport in imagini al prezentei mele aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here