Un greu al PSD intră în joc: „Colegii m-au rugat să candidez”

Senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, a anunţat că şi-a depus candidatura pentru postul de  vicepreşedinte al PSD. 

„Judeţul Dâmboviţa a decis să candidez eu şi mi-am depus candidatura în urmă cu puţin timp pentru funcţia de vicepreşedinte pe Regiunea Sud Muntenia. Pe zona acesta ştiu că îşi va depune candidatura şi preşedintele PSD Argeş, domnul senator Valeca Şerban. Colegii de la Dâmboviţa m-au rugat să candidez, la conferinţa judeţeană extraordinară, apreciind cu toţii că suntem o organizaţie puternică şi că sunt un om implicat şi util partidului şi îndeplinesc condiţiile necesare pentru a ocupa o asemenea funcţie. Eu i-am rugat să mă lase să vedem ce se decide la Comitetul Executiv Naţional, am avut din nou discuţii cu ei şi am luat împreună decizia să candidez. Nu am discutat despre susţinerea altor organizaţii din regiune, pentru că nu a fost timpul necesar. O să am o discuţie cu fiecare preşedinte de organizaţie de partid din regiune să le spun ce intenţii am şi să îi rog să îmi sprijine candidatura”, a explicat Ţuţuianu, citat de Ştiripesurse.

Vor fi câte doi vicepreşedinţi pe fiecare regiune de dezvoltare, cu paritate între vicepreşedinţii bărbaţi şi femei, pentru fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare.

Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat (PSD) va avea loc sâmbătă, la Bucureşti, iar termenul de depunere a candidaturilor expiră joi, la ora 16:00.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here