Ziua Internațională a Femeii, tratată diferit de oamenii politici ai Oltului

8 Martie, Ziua Femeii, se regăsește reflectată, evident, și pe paginile de socializare ale oamenilor politici, iar cei din Olt nu fac abstracție. Nu toți politicienii s-au gândit, însă, să se manifeste în spațiul virtual pentru a valorifica, dintr-un motiv sau altul, potențialul acestei importante zile. 

Liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, a simțit nevoia să posteze un mesaj mai „aplicat”, cu multă poezie și, evident, emoție.

„Se cuvine că astăzi, măcar astăzi, femeile să primeze în gândurile noastre, în preocupările noastre, în speranțele noastre. Pentru că ele ne-au dat viață, ne-au crescut, ne-au spălat sufletele, ne-au făcut cine suntem și ne suportă necondiționat.

Indiferent ce surpriză le oferim, cheia este să le transmitem emoțiile noastre în cel mai sincer mod. Pentru că sunt! Pentru că merită!
LA MULȚI ANI tuturor femeilor!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, președintele PNL Olt.

Deputatul PSD de Olt Alexandru Stănescu a postat și el pe pagina sa de socializare un mesaj mai explicativ, arătând istoricul Zilei Internaționale a Femeii și urând, desigur, un „La mulți ani” tuturor femeilor.

Deputatul Dan Ciocan urează, și el, alături de un proaspăt „bună dimineața”, tradiționalul „La mulți ani” domnișoarelor și doamnelor.

Și primarul Slatinei, Emil Moț, a fost atent dis-de-dimineață cu frumoasele pământului, cărora le urează ca „spiritul acestei zile” să le „însoțească pe tot parcursul anului!” „O primăvară frumoasă să aveți!”, a postat, pe Facebook, edilul.

Sunt și politicieni care, fie că se scoală mai greu dimineața, fie că, pur și simplu, au uitat sau au alte preferințe de comunicare, cu mult mai restrânse, evident, nu s-au grăbit, joi dimineață, să își arate emoția într-o așa zi specială.

Pe contul de Facebook al deputatului liberal Gigel Știrbu găsim de pildă, în ultima postare, o singură femeie, Viorica Dăncilă, căreia nu îi urează La mulți ani, evident!

Nici pupilul lui Știrbu, mai tânărul liberal Ionuț Comănescu, proaspăt ale președinte al TNL Olt, altfel un fervent utilizator al acestui mijloc de comunicare, nu s-a grăbit să își manifeste, în această dimineață, emoțiile față de „eterna poveste” pe pagina sa de Facebook.

Mesaje potrivite acestei zile lipsesc și de pe pagina de socializare a deputatului ALDE Mihai Niță, dar acesta are scuza că nici nu este un asiduu utilizator al spațiului virtual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here