„Mărțișorul ecologic” la Slatina: Expoziție-concurs cu peste 470 de lucrări din toată țara

Sursa foto: captură olttv.ro

Cercul  de Floricultură al Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina va organiza, în 12 martie, în foaierul de la etajul I al instituției, vernisajul expoziției Concursului interjudețean „Mărțișorul  ecologic”, eveniment ajuns la ediția a IV- a.

Vernisajul este programat să înceapă la ora 16:00. Expoziția este alcătuită din peste 470 de lucrări provenite de la palatele și cluburile copiilor din mai multe județe din țară, respecriv din Craiova, Oradea, Deva, Bacău, Suceava, Ploiești, Vâlcea, Constanța, Miercurea Ciuc, Dr. T. Severin, Arad, Lipova, Baraolt, Pașcani, Panciu, Drăgășani, Motru, Lugoj,Vatra Dornei, Alba-Iulia, Ilfov, Botoșani,  Pașcani,  precum și din școli și licee din Olt și din țară.

Se vor acorda locurile I, II, III și mențiuni la fiecare secțiune (mărțișoare, felicitări, colaje ecologice și referate), pe categorii de vârstă: I-IV, V-VIII, IX-XII, precum și premii speciale, potrivit unui comunicat de presă al Palatului Copiilor din Slatina.

Concursul va fi juriat de mai multe cadre didactice din mai multe unități de învățământ și centre educaționale din municipiul Slatina și de un reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Olt, care va asigura calitatea de președinte al juriului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here