MITĂ pentru un polițist din Slatina/Anchetatorii au dat control judiciar în acest caz

Un bărbat de 46 de ani din Buftea, Ilfov, care a fost prins de polițiștii din Slatina încălcând legislația rutieră, a încercat să mituiască un om al legii, căruia i-a introdus o bancnotă de 100 de lei în buzunar. Ghinionul lui: polițistul a refuzat mita. Acum, bărbatul este cercetat pentru dare de mită, împotriva sa fiind dispusă măsura controlului judiciar. 

Totul s-a petrecut joi, 8 martie, când ilfoveanul a fost oprit în trafic, pe raza municipiului Slatina, de către un agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier. În momentul în care i s-a comunicat că îi vor fi ridicate plăcuţele cu numărul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasa, întrucât nu avea o asigurare de răspundere civilă valabilă, a introdus o bancnotă de 100 lei în buzunarul agentului de poliţie, acesta refuzând primirea banilor.

Împotriva bărbatului a fost luată, în aceeași zi, măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

„În după–amiaza  zilei 8 martie 2018, procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnaţi să instrumenteze cauze având ca obiect infracţiuni de corupţie şi asimilate acestora, au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de un bărbat, în vârstă de 46 de ani domiciliat în Buftea, județul Ilfov, pentru săvârşirea infracţiunii dare de mită, pe o durată de 60 de zile, respectiv până la data de 06.05.2018”, se arată într-un comunicat al Parchetului Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here