Reținuți pentru camătă și furturi din societăți comerciale/ VIDEO

Polițiștii din Argeș au ridicat bunuri în valoare de peste 250.000 de euro, precum și 53.000 de lei si 25.700 de euro, în numerar, în urma a 12 percheziții domiciliare efectuate ieri. 6 persoane au fost reținute.

La data de 8 martie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au efectuat 12 percheziţii la locuințele unor persoane din județul Argeș.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, pentru săvârşirea infracţiunilor de camătă și furt.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2012 până în prezent, cei în cauză ar fi acordat unor persoane diverse sume de bani, cu titlu de împrumut, percepând  dobândă.

De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că, din anul 2017 și până în prezent ar fi sustras bunuri din societăți comerciale din județul Argeș.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bunuri în valoare de aproximativ 250.000 de euro, susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni.

De asemenea, polițiștii au ridicat 53.000 de lei și 25.700 de euro, care ar fi proveniți din activitatea infracțională.

25 de persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, 6 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here