Femeie BĂTUTĂ pe holurile Spitalului de Urgență Craiova de angajaţii firmei de pază

Sursa foto: observator.tv

Scene halucinante pe holurile Spitalului Județean de Urgență Craiova. O femeie acuză că a fost bătută fără milă de angajaţii firmei de pază care asigură securitatea unităţii medicale. Tânăra a şi filmat momentul în care unul din agenții de pază o lovește de două ori.

Tânăra de 19 ani a mers la Spitalul de urgenţă Craiova să-și viziteze prietenul, care urma să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Aici, susţine femeia, agenții de pază au început să o împingă. Atunci s-a decis să îi filmeze. Unul dintre ei însă a devenit extrem de violent şi a lovit-o, scrie gds.ro

„Prietenul meu era în operație, iar eu trebuia să aștept o asistență care să mă anunțe când iese și de ce are nevoie. Eu eram singurul însoțitor. Dânșii au venit la mine și mi-au spus să plec, iar eu le-am explicat de ce nu pot. Domnul a luat foc în momentul în care l-am întrebat de ce mă atinge, pentru că mă tot împingea. Atunci m-am panicat și am pornit telefonul, iar când am început să filmez acel agent s-a enervat foarte tare și a început să mă lovească. Mi-a vorbit foarte urât, iar ceilalți doi care îl însoțeau râdeau”, a povestit femeia.

Conducerea spitalului vede lucrurile cu totul altfel. Scandalul a fost început de tânără care nu a înţeles că nu e oră de vizită şi că nu are voie în spital şi a ţipat la oamenii de la pază, a spus purtătorul de cuvânt al unităţii medicale pentru B1 TV.

Fata a depus plângere la poliţie şi aşteaptă acum rezultatele anchetei.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here